ריזורט דן אכדיה שומר על רף קולינרי גבוה, כיאה לסטנדרטים הגבוהים של בית המלון. מנות המסעדה משלבות בין אלגנטיות, טכניקות בישול מודרניות וחומרי הגלם הטובים והטריים ביותר אותם אפשר למצוא.
השף
גולן ישראלי הינו השף הראשי של מלון דן אכדיה הרצליה.
נולד במושב כפר הס.
בהיותו בן 28 מונה להיות שף ראשי במלון 5 כוכבים בתל אביב ובכך היה לשף הצעיר ביותר בתפקיד זה.
שף גולן ישראלי מוביל את מלון דן אכדיה להישגים קולינאריים ונחשב לפורץ דרך במחשבה, חדשנות ויצירתיות בכל הנוגע לטעמי המטבח במלון.
Dining Room
מסעדת Dining Room מציעה חוויה קולינרית יוצאת דופן עם תפריט מגוון ועשיר ונוף עוצר נשימה.
תפריט הבוקר שלנו כולל מנות טריות ומגוונות ובשעות הערב, המסעדה מציעה תפריט ערב יוקרתי עם מנות מוקפדות וטעימות המוכנות מחומרי גלם איכותיים.
שעות ארוחת הבוקר: ראשון - שבת - 07:00-10:30
שעות ארוחת הערב: ראשון - שבת - 19:00-21:00
נונגון בר הבריכה
מסעדת הבריכה הנונגון על שם הגג המעוצב והצבעוני, מגישה שתייה קלה ואלכוהול.
שעות פתיחה בעונת הקיץ: 10:00-18:00
מסעדת קסטל
מסעדת הלובי קסטל, עם גינה המשקיפה לבריכת המלון והים. התפריט המגוון כולל סלטים, כריכים, פיצות, פסטות, מאפים מתוקים ומלוחים, שתייה קרה וחמה ועוד. במסעדה מגישים בנוסף משקאות חריפים ממותגי יוקרה ובירות מהחבית.