
אוסבקו טלה
אוסובוקו טלה (בבישול איטי , ירקות שורש וגרמולטה)
מרכיבים
5 יח' אוסובוקו טלה - קשור ברשת
2 יח' גזר – חתוך גס
1 יח' בצל גדול – חתוך גס
1 יח' שורש סלרי – חתוך גס
1 יח' שורש פטרוזיליה – חתוך גס
1 יח' ראש שום שלם
4 יח' גבעולי אורגנו
4 יח' גבעולי טימין
1 בקבוק יין לבן
2 בקבוקים יין אדום
2 ליטר דמי גלס טלה ( ציר בקר )
5 יח' גבעולי נענע
3 יח' עלי דפנה
3 יח' פלפל אנגלי
מלח, פלפל לפי הטעם
* בקרסול לסגור את הבשר עד להשחמה ולהוציא החוצה
* להוסיף לסיר את ירקות השורש ולטגן עד להשחמה.
* להוסיף את החומרים הנוזליים ומביאים לרתיחה.
* להוסיף את כל הירק ( נענע, עלי דפנה, טימין, סלרי, פטרוזיליה, אורגנו, סלרי ).
* לבשל כ – שעתיים וחצי עד לריכוך ולסנן את הרוטב.
1 יח' שורש פטרוזיליה
1 יח' שורש סלרי
2 סוגי גזר צבעוני
1/2 ליטר בויון
1 יח' בצל שאלוט
** לבשל את כל הירקות בבויון עד לריכוך ולסנן

הגשה
* לחמם בסיר אוסובוקו + רוטב אוסובוקו + כל הירקות כ – 10 דקות
* בצלחת: יש להנחי את האוסובוקו באמצע ומסביב את כל הירקות.
* יש לשים מעט נוזל מסביב לאוסובוקו ומעל.
* להניח 1/2 כפית גרמולטה מעל האוסובוקו