במלון מגוון אפשרויות קולינריות, החל ממטבח חלבי בטרקלין הלובי ועד מנות בשר ודגים עיקריות במסעדת פאלאצ'י.
השף
שף דניאל פוגל, 32. בוגר מכללת הדסה בירושלים.
על אף גילו הצעיר הספיק דניאל לצבור ניסיון של מעל לעשור במסעדות ובמטבחים מקצועיים ונחשבים בעולם. הוא עבד במסעדת Lapalta של השפית Isa Mazzocci, שנבחרה לשפית הטובה ביותר באיטליה ושיתף פעולה עם השף הספרדי בעל כוכב המישלן, Andreu Genestra.
לצד פרויקטים שעשה במלונות יוקרה בכל אירופה, הוא עבד גם כסו שף במלון דן תל- אביב וסו שף במסעדת הרברט סמואל.
בתפיסתו הקולינרית הוא מכין מנות מינימליסטיות עם דגש על חומרי גלם טריים ברמה גבוהה ומקפיד על תוצרים מקומיים שמגיעים למסעדה מידי יום.
פאלאצ'י - בר ומסעדה
המסעדה מציעה חוויה קולינרית חלבית באווירה אלגנטית וייחודית, עם מבחר עשיר של מנות המתאימות לכל חיך. התפריט החדש כולל פסטות טריות, פיצות קלאסיות, סלטים עשירים ומנות פתיחה מרעננות. כל מנה נבנית בקפידה תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. התפריט מציע גם מגוון קינוחים מתוקים וקוקטיילים יצירתיים לצד תפריט יינות ישראליים מובחרים.
שעות פתיחה: ימים ראשון עד חמישי, משעה 09:00 ועד 22:00
הזמנת אוכל מ-13:00 עד 22:00
קפה הלובי
בגני המלון ובאולם הפנימי המסוגנן, תוכלו להינות ממסעדת הלובי, עם תפריט חלבי ים-תיכוני. שף המלון יצר תפריט המשקף את המגוון הקולינרי המקומי, ומבוסס על חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר. מסעדת הלובי תתאים למעוניינים ליהנות מקפה ועוגה איכותית, לארוחה קלה או לסעודה מהנה במיוחד. שעות פתיחה: 7 ימים משעה 12:00 ועד 22:00
מזנון לצד הבריכה
אחרי שחייה מרעננת, המזנון לצד הבריכה הוא המקום המושלם להירגע, ללגום משקה מרווה או לחטוף ארוחה קלה וליהנות מהנוף הקסום של הגנים היפהפיים
פתוח בכל יום מהשעה 10:00 – בעונת הקיץ בלבד.
גן-דן - חדר אוכל ומזנון בופה
עם נוף רומנטי ושלו המשקיף לבריכת השחייה ולגנים, מסעדת גן-דן מציעה מזנון עשיר ומגוון בארוחות הבוקר, צהריים וערב